Мисията Mirracles

Мисията Mirracles

Съществуват много видове тълкувания и разбирания на отделни моменти в живота на хората. В различните култури, има личности, които помагат на хората с техния богат житейски опит и поглед над отделни ситуации. Те могат да помогнат за решаването и разбирането на най-различни проблеми и въпроси. Този тип хора имат нестандартно разбиране на отделни детайли и информация, те често медитират и пречистват ума и съзнанието си, по този начин  виждат същността на нещата и достигат бързо до ясен отговор на отделни въпроси.

Медитацията е известна на човечеството от хиляди години, тя е съпътствала създаването на по-ясно и изчистено съзнание. Този метод крие в себе си, силата с която може всеки един от нас да използва за поглед на всякакви ситуации по-различно и да получи достъп до информация, която не би имал ако не медитира.

Аз съм експерт по личностно развитие и фасилитатор по ThetaHealing, ангелска терапия и регресия. Моята мисия е да използвам това знание и техники на достигане на яснота в съзнанието на човек, за да помогна на всеки, които иска да получи отговори на отделни ситуации.

Какво можете да получите от мен

Аз мога да ви помогна с най-различни тематики, като например:

Любов – ако имате любим човек, с които имате разногласия и чести караници, ако имате човек с когото сте се разбирали, но вече не можете да споделяте нещата от своя живот, ако искате да разберете защо е това, или как да намерите партньор ако сте сами.
Финанси – искате ли да сте финансово независими? Искате ли да стартирате свой бизнес или да подобрите своята позиция в сегашната работна йерархия? Искате ли да разберете как да задържате парите си и как да ги печелите по-лесно?
Стрес – имате ли натрупани негативни емоции и стрес, имате ли чести депресии или фобии и панически атаки? Искате ли да сте по-балансирани и по-малко стресирани?
Емоционално – искате ли да сте по-уврени в себе си и вашите умения? Искате ли да имате повече възможности. Изпитвате ли вина или гняв?

Ако желаете да си изясните отделни ситуации или емоционални проблеми и загадки, може да се свържете с мен за да разберете как може да ви помогна, да постигнете един по-целенасочен, изпълнен с позитивни емоции и смисъл живот.