Universal Live Coaching – 1

( 0 Рейтинг )
Shape Image One
0 student

Какво е Universal Live Coaching – 1

Това е тип услуга предлагана от мен, за хора, които нямат времето или яснотата за останалите предлагани от мен услуги. Ако например искате да се докоснете до различна енергия, техники и медитации, да изясните отделни ситуации и въпроси, можете да се възползвате от тази услуга. Тя е идеална за хора, които нямат опит в този тип срещи и среда. Тя е по-евтина и е подходяща за хора, които не желаят да рискуват по-голяма сума или просто не са сигурни дали това е подходящ избор за тях.

При universal live coaching вие ще получите по-добро подбиране на вашата енергия, ще поддържаме вашата душа на по-висока вибрация и ще може да бъдете по-мотивирани и да имате по-голямо желание за изпълняване на различни работи и задачи във вашето ежедневие.

Защо да избера Universal Live Coaching – 1

Може да се възползвате от тази услуга, ако искате да опитате подобни техники на изясняване на ума и съзнанието, може да получите съвети и отговори на отделни ситуации.
За разлика от маратоните, които предлагам, тук вие може да видите различни практики и техники, без да навлизаме надълбоко и в детайли, това е доста по-леко докосване на психично ниво.

Колко срещи и кога се провежда

Всеки месец ще обсъждаме различни теми, като има по 4 срещи на месец, всяка седмица ще правим по 1 среща. Продължителността на сесиите е различна. Обикновени срещите са всеки четвъртък от 10:00 часа. Ние ще прилагаме различни техники и методи за да достигнем до идеята зад вашите въпроси и ще намерим техни отговори.

Цена
Това е месечен абонамент на цена 30лв на месец.

0.00 от 0 гласа

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Видео инфо
  • Цена
    100лв.
  • Инструктор Mirracles
  • Времетраене 4 срещи/м
  • Уроци 8
  • Минали 0 Потребители