Ангелска терапия

( 0 Рейтинг )
Shape Image One
4 students

Искате ли някой, който да ви помогне и даде отговори и напътствия на вашите въпроси. Това могат да направят вашите ангели пазители и Архангели!

– Искате да бързо да получите отговори и насоки
– Искате ясно да разберете как да направите промяна в живота си
– Искате конкретна яснота за проблема си
– Искате решение
– Искате да получите подкрепа
– Искате архангелите да ви помогнат
– Искате да ви е леко и спокойно
– Да видите светлината в тунела
– Да знаете, че има на кого да разчитате и как да го направите

Всичко това е възможно с намесата на нашите Архангели и Ангели, само от вас зависи да си го позволите!

Как преминава нашата среща?

Може да ме запознаете с темите и въпросите, на които искате да получите отговори или напътствие, а може и само и мисловно вие сами да си заявите без да ми давате гласна информация за да подредим картите за вас. Независимо от вашия избор посланията са изключително точни и ясни. Чрез вътрешното ми виждане и чуване аз предавам и разчитам посланията, които Архангелите и Ангелите имат за вас. Вие имате право да задавате колкото искате и на каквито искате теми въпроси в рамките на 30мин.
Бонус!
След сесията, много хора имат нужда от насоки как да осъществят промяната на трансформация в живота си. Затова аз имам за вас подарък, ако желаете и ми дадете правото, мога да ви дам конкретни техники или методи как е добре да продължите за да материализирате по-бързо целите и мечтите си и те да донесат добри и стабилни резултати.
Времетраене на 15мин.

Как ни помагат те?

Архангелите и Ангелите са източниците- посланиците , които предават посланията от Твореца или Творението и ни помагат във всяка област в живота. Тяхната задача е да ни закрилят, водят и носят по пътя на нашия избор на душата. Тъй като са наистина много могъщи същества могат да но мотивират да действаме, като ни пращам различни послания. Но всичко това зависи само и единствено от нас. Защото те нямат правото да се намесват в свободната ни воля и ни помагат само чрез нашето позволение и молба към тях. Архангелите и Ангелите не познават ограничения нито за пространството, нито за времето, затова могат да са едновременно при всеки, които има нужда от тях, като му дава индивидуална помощ. Пожелайте и дайте правото и вие за да почувствате тяхното вълшебство.

Как и кой може да ги призове?

Всеки може да ги призове. Не е нужно да ползвате специално обращение, а просто да се обърнете към тях с ясно желание от сърце и душа, сякаш към близък приятел с уважение на глас или на ум. Архангелите и ангелите с радост ще ви помогнат с всяка ежедневна грижа, да ви напътстват и създават чудеса.

 • Видео
  No items in this section
 • Още нещо...
  No items in this section

0.00 от 0 гласа

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Видео инфо
 • Цена
  60лв.
 • Инструктор Mirracles
 • Времетраене 30 - 45 мин.
 • Уроци 0
 • Минали 4 Потребители