Освободи страха в теб

( 0 Рейтинг )
Shape Image One
0 student

През месец април в маратона ще наблегнем на това, как да освободите себе си от страха. Този маратон ще е подходящ за хора, които изпитва страх, стават тревожни дори при мисълта за техния страх. Хора, които чувстват ускоряване на пулса си и получават различни неблагоприятни чувства като потене, недостиг на въздух, стягане на тялото им, нервност и губят адекватно поведение.

Аз ще ви помогна да се освободите от страховете и съпътстващите ги неприятни чувства. Ще ви напътствам за да може да живеете пълноценно, с лекота и без излишни страхове.
Ще наблегнем над това как вие да имате повече смелост и да покорявате нови хоризонти, как да превърнете страховете си във ваш ресурс, как да получите енергията на освободената сила, и как да достигнете до енергията която се крие зад страха.

При мен ще получите различни знания и умения, нови качества и духовна трансформация. С моята подкрепа, вие ще достигнете на нови  места на вашата душа. Ще имате повече мотивация, самочувствие и лесно ще може да правите нови запознанства с различни хора.

Кога ще се провежда

Маратона ще стартира на 5-ти април от 10:00, в дните понеделник, сряда и петък ( общо 3 срещи). Всяка среща ще продължава по 40 минути.
Освен това, ще имате и достъп за проследяване и връзка с мен още една седмица.

Цена
Стандартна цена: 60лв
Промоция: 30лв
Запис: 30лв

Няма въведена програма

0.00 от 0 гласа

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Видео инфо
  • Цена
    60лв.
  • Инструктор Mirracles
  • Времетраене 120 мин.
  • Уроци 0
  • Минали 0 Потребители