Регресия

( 0 Рейтинг )
Shape Image One
2 students

Какво е регресия?

-Чудите ли се, защо изпитвате негативни мисли и от къде се появяват?
-Замисляте ли се, защо понякога в живота ви се повтарят еднакви ситуации?
-Знаете ли каква е вашата връзка с определени хора?
-Искате ли да получите отговор на важните въпроси?
-Чудите ли се какви качества и способности сте имали в предишния си живот?
-Искате ли да знаете какво е останало от предния ви живот и как да го изчистите?
-Желаете ли да се предпазите от негативни неща във вашето бъдеще?
-Искате ли да опознаете вашите различни прераждания?

Всички отминали спомени, от предни животи, се съхраняват в Акаша. За да имаме достъп до тях, ние използваме метода на достъп до информация – регресия. С него ние можем да си отговорим на тези и много други въпроси. Това е метод, който позволява да се свържете със спомени от минали животи. Тъй като в наши дни, често забравяме да се свържем със себе си, и не можем да намерим отговори на нещата, които са важни за нас, тук влиза в роля и регресията. С нея може да направим връзка с тази информация, която ние носим в нас и да я използваме за да ни напътства в живота и спомага в изборите.

Защо да правя регресия?

Отминалите животи съдържат важна информация и уроци, които могат да ви помогнат в сегашния ви живот. Регресията, помага за приемането и разбирането на тази информация. Чрез нея, вие ще разберете причините за много необясними проблеми и събития във вашия живот. Едни от най-ценните уроци се съдържат във най-важния минал живот, за това и първата сесия най-често е насочена точно към него. Този тип медитация, може да ви помогне да си изясните много важни преживявания и необясними моменти. След няколко сесии, при които ще разглеждаме различни части и спомени, които сте забравили, ние ще разчистим жизненото ви пространство, за да може да имате яснота и поглед над вашето аз. С помощта на медитацията, вие по-лесно и по-бързо ще достигнете до ново и добро ниво на развитието на вашия дух.

Какво се случва по време на сесиите?

По време на сесиите, вие ще получите яснота и спокойствие на вашето съзнание. Така ще достигнем до по-големи дълбини и до подсъзнанието ви, а там се крият много полезни уроци, които ще ви помогнат да опознаете себе си и вашата душа.

Колко време трябва да отделя за сесия?

Обикновено, всяка сесия протича около един час.

Защо да използвате моите услуги за регресия?

Аз подхождам със желание и професионализъм, към всеки човек, който ме потърси. Моята цел е да помогна на всеки индивидуално, с различни подходи спрямо техните желания и въпроси. Аз ценя своята работа и обичам разговорите на хората за важните въпроси в живота. Аз ще мога да ви помогна, да откриете отговорите на много различни въпроси по време на отделните сесии.

Кое да избера лична или групова сесия?

Ако се колебаете, кое да предпочетете, ще ви изясня с няколко думи разликите и вие сами може да прецените, кое е по-подходящо за вас.
Ако желаете да получите повече детайли и повече внимание, може да изберете личната сесия, тя се провежда на глас. Ако се притеснявате от лична сесия, груповата е чудесен избор.
При груповата регресия, е запис или на живо, като при нея не се отговаря на глас, с нея ще си спомняте и по-малко детайли.

Колко струва сеанса?

100лв е цената на среща, а груповата регресия е 10лв.

Колко време трае сесията?

Индивидуалната и груповата сесия са със 60мин времетраене.

Няма въведена програма

0.00 от 0 гласа

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Видео инфо
  • Цена
    100лв.
  • Инструктор Mirracles
  • Времетраене 60 мин
  • Уроци 0
  • Минали 2 Потребители