Практика “Огледало”

Практика “Огледало”

Тази практика е прекрасна както за зареждане на денят ни с положителни убеждения за предстоящи събития, така също и за вграждане на самочувствие, приемане на себе си такива каквито сме. Когато правим това упражнение ние подсилваме и насищаме положително нашето поле и то променя своята вибрация и започва, като магнит да привлича съответните наши пожелания. Хубаво е упражнението да се прави сутрин преди да сме започнали денят си с ежедневните задачи. Препоръчителна пподължителност за изпълняване на упражнението е 28 дни.

Как се прави?

Зареждане на деня

Заставате пред огледало, вгеждате се в себе си и започвате да изказвате фрази, които желаете да ви се случат в този ден, седмица или месец, ка- 37 то сяка от тях се повтаря по три пъти. Фразите се изказват във второ лице, всякаш образа в огледалото ви говори.

Пример: Твоя ден ще е много успешен. На теб всичко ти се случва с лекота по найдобрия и бърз начин за мен. Ти получавам повишение. Ти намирам подходяща работа с добро заплащане и се чувствам чудесно между колегите.

Вграждане на увереност с себе си

Заставате пред огледало, вглеждате се в себе си и започвате да изказвате фрази, като повтаряте всека една по три пъти.

Пример: Ти си обичан.Ти си успешен. Ти си желан. Ти си значим. Ти си уверен в качествата и способностите си. Ти си търпелив. Ти си креативен. И всичко онова, което желаете да почувствате и да знете за себе си.